Nederlands eronder!

Hey Friends and Family, a little update about how everything is going with me right now. I am as most of you already know, in South-Korea right now on exchange. I will stay here until january 2018. I have made a lot of friends and had a lot of fun here up until now, however I havent don’t much sightseeing yet. I went to #Busan for a week with some dutch friends and have visited #Haeundae Beach,#Jagalchi Fish Market, Busan tower in #Yongdusan Park and a buddhist temple called #Haedong Yonggungsa. I try to keep everyone up to date with snapchat, instagram and whatsapp, but not everyone has those things so I made this post.

I’m staying in an apartment in Sindang right now, we’re renting it from a company called #StayForU. Its pretty cheap if you get the share the room with four others which I did. We have a TV in our room now so with the PS4 with us we’re never bored.

 

Hey familie en vrienden, even een kleine update over hoe het gaat hier. Ik zit zoals de meeste weten op dit moment op uitwisseling in Zuid-Korea en blijf hier tot januari 2018. Ik heb het tot nu toe erg naar mn zin gehad en heb nog niet super veel sightseeing gedaan maar ik ben van plan dat binnenkort te veranderen. Tijdens de koreaanse Thanksgiving had ik een weekje vakantie en ben ik met zeven andere nederlanders naar #Busan gegaan in het zuiden van Zuid-Korea. Ik heb daar #Haeundae Beach,#Jagalchi Fish Market, Busan tower in #Yongdusan Park en een boeddhistische tempel bezocht die #Haedong Yonggungsa heet. Ik heb geprobeerd iedereen een beetje op de hoogte te houden met snapchat, instagram en whatsapp, maar voor de mensen zonder, even dit berichtje.

Ik verblijf op dit moment in Sindang, het bedrijf #StayForU heeft het voor ons geregeld. Ik zit samen met drie anderen en we hebben het best goed. We hebben een TV kunnen regelen dus met de PS4 vervelen we ons nooit.

Article and photos by Amid Zia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *