Chuseok Holidays!

 

 

 

Hey guys! It’s been a while since I’ve written a post, but fear not! A new one has arrived! Since last time, quite some things have happened. During Chuseok holidays (Korean Thanksgiving) I went to Busan with another #StayforU ambassador and visited a lot of stuff. Mostly temples, but we also found the time to go to the cultural village, the fishmarket and just walk around the city to enjoy its many shops. Apart from that small trip, I decided to discover some more of Seoul and went to a couple areas I hadn’t been before, like Gangnam and Myeongdong. The aquarium in COEX mall is absolutely stunning! Expensive, but it was worth every penny. Personally, it was the first time to see so many new fish haha.  But sadly enough, the holiday only lasted a week and I had to go back to school. Not that I really mind, I enjoy myself over there. Yesterday was the first day of Midterm season though. Yes, you heard me right. EXAMS! The first one passed without much trouble, so I hope I will be able to say the same for remaining 4.

 

 

Hey iedereen! Het is een tijdje geleden dat ik nog een post geschreven heb, maar vrees niet! Je kan een nieuwe lezen! Er is vrij veel gebeurd sinds mijn laatste bericht. Tijdens Chuseok (Een koreaanse feestdag) ben ik met een andere #StayforU ambassadeur naar Busan geweest en uiteraard veel dingen bezocht. Vooral tempels, maar we hebben ook de tijd gevonden om naar een cultureel dorp te gaan, de vismarkt te bezoeken en ook om gewoon in de stad rond te lopen en te genieten van de vele bezienswaardigheden er  te zien zijn. Buiten dat kleine reisje heb ik ook besloten om wat meer van Seoul zelf te ontdekken en naar wat regio’s te gaan waar ik nog niet geweest was zoals Gangnam en Myeongong. Maar mijn absolute favoriet moet wel het aquarium van COEX mall zijn, het is prachtig! Een nadeel was wel dat het vrij duur was, maar het was het meer dan waard in mijn mening. Maar jammergenoeg, aan alle mooie verhalen komt een eind en dat was in dit geval ook zo. De vakantie duurde maar een weekje en heeft nu plaats gemaakt voor EXAMENS. De horror. Maar geen vrees! De eerste heb ik overleefd zonder kleerscheuren, dus ik hoop dat ik hetzelfde kan zeggen over de volgende 4.

For more pictures, scroll down 🙂

   

2 thoughts on “Chuseok Holidays!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *